Gulvafslibning og gulvafhøvling Amager er et speciale vi har udført i rigtig mange år. Som et af de eneste gulvfirmaer med rod i Svendborg, så kan vi med stolthed tilbyde en lokal gulvservice.

Den lokale gulvmand i Amager

Er dine trægulve slidte og grimme, så benyt en maler nær Amager. En gulvmand der lægger vægt på personlig betjening og høj gulvservice. Vi er et lille og pålideligt gulvfirma, hvor kvalitet altid går forud for kvantitet. Hvilket er nødvendigt for at opnå et flot resultat for hver eneste kunde. Vi udfører gulvarbejde på hele fyn og sætter en ære i veludført gulvarbejde.

Mange års erfaring

ALT GULVSERVICE blev grundlagt for mange år siden, og med erfaring og ekspertise hos vore gulvfolk er du i kyndige og erfarne hænder. Vi udfører alle formaer for gulvarbejde og har stor erfaring med:

  • Gulvafslibning
  • Gulvarbejde
  • Gulvrenovering
  • Gulvreparation
  • Gulvafhøvling

Vi mener, at dialog er vigtig for ethvert gulvprojekt. Du som kunde har nogle ønsker til dit nyrenoverede trægulv som vi arbejder udfra. Inspiration, information og ikke mindst gode råd skal gerne føre til at dit trægulv får den optimale gulvbehandling.

Fokus på trægulvet

Nyafslebne trægulve kan ændre intimiteten i et værelse hvor fornemmelsen af plads bliver overvældende. Mørke farver får et stort rum til at virke mindre og lyse farver omvendt. Det er svært at forklare hvordan et lyst trægulv giver boligen volumen uden at man har oplevet det. Lys tiltrækker lys og er et hit hos de fleste familier.

Godt gulvarbejde i Amager

Et godt gulvarbejde handler om æstetik, teknik og kvalitet. Lad os stå for din næste gulvafslibning, så er du sikret korrekt udført gulvarbejde. Vores faglige fokus er rettet mod brugen af ny teknologi sammenholdt med de gamle håndværksmæssige gulvsliber traditioner. De skal helst gå hånd i hånd for at opnå det bedste resultat, og det gør det hos os. Vi sætter en ære i at leverer et godt og solidt stykke håndværk, hvor vi kan være stolte at det afleverede gulvarbejde, så du får et trægulv som ønsket.

 

Dørtrin pr. stk.  kr. 150 Trappetrin pr. stk. kr. 200 Tillæg for gulvafhøvling pr. m2 kr. 20 Min. pris kr. 2000 Priser er inkl. moms, materialer, arbejdsløn, kørsel mm. Der er 2 års garanti på materialer og udført gulvarbejde. Billeder er vejledende, idet der er stor forskel på træsorter og gulvtyper.