Gulvafslibning København? Så er du på den rette hjemmeside. Mere end 20 års erfaring med gulvafslibning på Sjælland har gjort os til eksperter indenfor at gulvarbejde. Vore kompetencer rækker vidt og vi beskæftiger os med alt indenfor renovering af trægulve.

Gulvafhøvling og afslibning i København og på hele Sjælland

Københavns gulvafslibning og gulvafhøvling. Alt indenfor afslibning af trægulve på Sjælland, herunder Næstved, Slagelse, Hillerød og Helsingør. Alt Gulvservice har i mange år været den førende gulvmand i Køge, Roskilde og Amager og dækker nu hele Sjælland som område. Gulvarbejde, gulvreparation, gulvrenovering og gulvopgaver af forskellig slags udføres af os. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller ønsker en snak om dine trægulve. Det er uanset om du bor i Valby, Gentofte, Ballerup, på Amager eller måske i Nakskov.

  • Gulvafslibning Odense og billig afhøvlingGulvafhøvling
  • Gulvbehandling
  • Gulvafslibning
  • Gulvrenovering
  • Gulvreparation
  • Gulvrestaurering

Gulvafslibning København

Hvad enten der skal afhøvles, afslibes, lakeres eller ludbehandles, så løser vi opgaven professionelt og efter dine ønsker. Alt gulvarbejde i København udføres i højeste kvalitet til billige priser. Gulvafslibning er et alternativ til at udskifte hele gulvet. Og er der nok træ at afslibe af, så vil en gulvudskiftning være både synd og skam. Trægulve afslibes for at opfriske eller reparerer slidte og gamle trægulve. Gulve der bærer præg af mange års brug hvor den gamle overfladebehandling måske er ved at være slidt væk. En afslibning er tilstrækkeligt på de fleste trægulve uden væsentlige skader. Efter en gulvafslibning bliver trægulvet pænt jævnt fri for hakker, ridser og misfarvninger.

GULVAFSLIBNING ODENSE

OG FYN

HVOR FÅR JEG BILLIG GULVAFSLIBNING PRISER?
Der benyttes en gulvslibemaskine som ved hjælp af sandpapir fjerner den gamle overfladebehandling. En gulvafslibning er ikke bare en afslibning men derimod en proces. Der foretages typisk 4 – 5 afslibninger alt afhængig af gulvets beskaffenhed. Selve afslibningen foretages ved at starte med en grovkornet sandpapir og derefter gradvis benytte finere og finere papir. Ved en typisk afslibning fjernes 1mm af selve gulvoverfladen.
HVOR LANGT GÅR EN GULVAFHØVLING NED I TRÆET?
Efter gulvafslibningen vil gulvet fremstå råt og helt ubehandlet, og derfor er kan det påføres en ny gulvbehandling. I enkelte tilfælde er en gulvafslibning ikke nok. Det er ofte i tilfælde hvor gulvene er meget ujævne, har dybe hakker eller er påført fernis at en gulvafhøvling er nødvendig. Her fritlægges gulvbrædderne helt så en gulvafslibning er en smal sag.
FORETAGES GULVAFHØVLING INDEN AFSLIBNING?
Der kan være flere gode grunde til at en afslibning ikke slår til. På gamle og slidte trægulve med en håbløs og næsten uoprettelig overflade er det nødventidt med en gulvafhøvling inden gulvafslibningen, og det er typisk ved:
  • Ujævnt gulv
  • Dybe ridser
  • Limrester
  • Fernis
Det kræver ekspertise og ikke mindst erfaring af afhøvle et gammelt trægulv. Operatøren bag ved gulvhøvlen skal holde tungen lige i munden og konstant følge gulvets struktur og beskaffenhed. Den mindste unøjagtighed og ukoncentration kan ødelægge gulvet fatalt. Derfor et gulvafhøvling et job for professionelle.

PRISLISTE

GULVAFSLIBNING + LUD

Kr. 80 pr. m2

GULVAFSLIBNING + 2 X LAK

Kr. 80 pr. m2

GULVAFSLIBNING + 3 X LAK

Kr. 100 pr. m2

GULVAFSLIBNING + LUD + 2 X HVID LAK

Kr. 100 pr. m2

GULVAFSLIBNING + LUD + 3 X HVID LAK

Kr. 120 pr. m2

GULVAFSLIBNING + 2 x OLIE

Kr. 80 pr. m2

GULVAFSLIBNING + LUD + HVID OLIE

Kr. 100 pr. m2

PRISER ER INKL. MOMS