Gulvafslibning Sjælland og København er vores speciale. Vi dækker hele Sjælland med dygtige gulvfolk, som sætter en ære i veludført gulvarbejde. Så har du brug for en gulvmand på Sjælland, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dit trægulv. Der er forskellig ønsker og drømme til hvordan et trægulv skal se ud.gulvafslibning fyn

Vi opfylder naturligvis det visuelle og rådgiver gerne om emner som:

  • Gulvrengøring
  • Gulvvedligeholdelse
  • Gulvpleje

Hvad er mulighederne her og hvad skal man være opmærksom på som kunde. Ønskes et trægulve som holder i mange år kan der med fordel vælges én type gulvbehandling, eller omvendt er det et studieværelse som kun skal beboes i nogle få år vælge noget andet. Dette og en masse andre ting er vi naturlighvis behjælpelig med, idet det er en del af en god gulvservice.

FÅ EN SNAK OM DINE GULVE

Kontakt os for yderligere info, det er naturligvis gratis og helt uforpligtende. Uanset om du bor på Amager eller i Slagelse, er vi den lokale gulvmand som altid er i humør til at give rigtig gode gulvafslibning priser. Vi har i mange år hjulpet kunder i hele København og andre steder på Sjælland, herunder Næstved og Ringsted.

Gulvafslibning gør en forskel ….

En gulvafslibning og gulvbehandling kan virkelig opfriske dit gamle trægulv. På forunderlig vis skal der ikke så meget til, kun en smule afslibning og en ny gulvbehandling. Næsten 40 års erfaring med renovering af gamle trægulve på Sjælland, har givet os et helt specielt forhold til træ og trægulve:

  • Vi betragter trægulve som den smukkeste gulvbelægning der findes.
  • Vi har respekt for træ, dette fantastiske naturens materiale.
  • Vi bevarer træets ynde med blid og nænsom bearbejdning.
  • Vi værdsætter træets etiske og unikke egenskaber.

Derudover er vi naturligvis fagfolk med en viden og ekspertise som viser sig i kvaliteten af det udførte gulvarbejde.  Vores målsætning er altid at leverer et stykke kvalitets arbejde der er fejlfrit og udført efter dine  ønsker.

 

VI SÆTTER EN ÆRE I SOLIDT HÅNDVÆRK

Vi går altid 100% op i vores håndværk og sætter en ære i at leve op til vore egne høje kvalitetskrav. Kort og godt: Vi leverer et solidt stykke håndværk – til tiden, og tager ikke overpriser. Og først når du, som kunde, er tilfreds har vi fuldendt vores arbejde. Ønsker du gulvafslibning København og på Sjælland, så er vi er din lokale fagmand, der ved hvad vi taler om.

Bor du på Fyn og ønsker hjælp til dine trægulve, så kan vi også hjælpe dig her.

 

AFSLIBNING AF TRÆGULVE I KØBENHAVN

Fyn og gulvafslibning her. Alt indenfor afslibning af trægulve i Nørre Aaby, Søndersø eller måske Vissenbjerg. Alt Gulvservice er det lokale gulvfirma der tilbyder billig gulvafslibning priser og kort ventetid. Glamsbjerg og Årslev er steder hvor vi netop har afsluttet gulvopgaver med gulvarbejde af forskellig slags. Store som små gulvarbejder uanset hvor det er på Fyn, herunder i Bogense, Langeskov eller måske Strib. Vi udfører også gulvbearbejdning, og gulvrenovering på Jyllandssiden i Fredericia og Kolding men holder os mest til Fyns siden og Strib, Bellinge, Otterup med mere. København er en by hvor vi har udført mange former for gulvrenovering igennem tiderne. Har du et trægulv i København eller andre steder i hovedstadsområdet som du ønsker, skal have et nyt look? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi er din lokale gulvmand på uanset hvor du bor i København, og er ikke længere væk end at vi kan kigge forbi for en vurdering af dit trægulv. Vi kender hvert et hjørne af byen og mange af de lejeboliger som er i Københavns området og det samme gør sig gældende i Hillerød og andre steder på Sjælland.

“Idet vi næsten udelukkende arbejder med gulvafslibning København samt på Sjælland , tør vi godt kalde os selv gulvmænd med lokal kendskab.”

GULVAFSLIBNING PÅ HELE FYN

Gulvafslibning Sjælland

Gulvafslibning på Sjælland udføres af dygtige lokale gulvfolk med mange års erfaring i gulvrenovering og gulvbearbejdning. Gulvarbejde udføres på forskellig vis afhængig af hvad der er nødvendigt. Her lytter vi altid til kundens ønsker og behov samtidig med at vi altid er behjælpelig med gode råd og de mange muligheder.

Gulvmanden på Sjælland

Når man er gulvmand i København og på Sjælland, så ser vi det som vores fornemmeste opgave at holde de mange området fint, og her skal vi nok tage os af gulvdelen. Gulve kan forbedres og opfriskes på forskellig vis og især trægulve som er vores specialitet har en række muligheder for gulvrenovering. Afhængig af kundens ønsker og gulvets beskaffenhed udfører vi hvad der er nødvendigt for at det bliver smukt at se på samt funktionelt og brugervenligt at gå på. Om det så er en gulvrenovering, gulvbearbejdning, gulvrestaurering eller måske gulvafslibning så er vi det rigtige gulvfirma at kontakte. En rigtig solid gulvpartner med altid fornuftige priser og en forholdsvis kort ventetid. Som den største by i Danmark er gulvafslibning København naturligvis det sted hvor vi udfører mest gulvarbejde. Med udgangs punkt i vores adresse midt i byen tager vi ud og udfører gulvbehandling og gulvafslibning i København og omegn.

NOTE: Vi kender efterhånden enhver krog i byen og har næsten altid en vogn i nærheden af dit hjem.

PRISER

Dørtrin pr. stk.  kr. 150
Trappetrin pr. stk. kr. 200
Tillæg for gulvafhøvling pr. m2 kr. 20
Min. pris kr. 2000

Priser er inkl. moms, materialer, arbejdsløn, kørsel mm.
Der er 2 års garanti på materialer og udført gulvarbejde.

Billeder er vejledende, idet der er stor forskel på træsorter og gulvtyper.

VI TAGER HÅND OM DIT TRÆGULV

Vi lægger også vægt på at følge de trægulve som vi har lavet igennem tiden og derfor kan du også være sikker på at vi spørger ind til dit trægulv såfremt vi mødes nede i byen, på fodboldstadium eller i Kirken. Det er altid i vores interesse at standen af vore trægulve er i lige så højt en kvalitet i København som andre steder på Sjælland. Når du får lavet et trægulv hos os lægger vi stor vægt på, at du som kunne er med i processen fra side linjen. Det vil sige at vi får en god snak om dine trægulve samt om dine ønsker og behov til en opfriskning. Her udtrykker du dine ønsker til om gulvet skal være lyst, blankt, rustik eller noget helt tredje.

GULVAFSLIBNING KØBENHAVN

Gulvarbejdet dækker hele Sjælland hvor vi med kort varsel kan kigge forbi og give dig et godt tilbud. Har du behov for hurtig hjælp og gulvafslibning Sjælland er vi tilstedet med god  rådgivning. En anden mulighed er at du kan kigge forbi vores show room i Ringe og få inspiration samme sted. Her er der også et gulvgalleri, og når vi bor i København er det meget centralt for kunder i Hillerød, Roskilde, Slagelse og Næstved. Billig gulvafslibning Sjælland får du her hvor vi kan hjælpe med alt det praktiske. Det eneste du skal gøre er blot at kontakte os såfremt du ønsker gulvafslibning Sjælland. Vi kommer overalt på Sjælland, herunder Ringsted, Amager, Valby og helsingør samt alle mulige andre steder hvor der er trægulve.

ALTID BILLIG GULVAFSLIBNING PRISER

Fyn gulvafslibning og afslibning i Ringe, Kerteminde, Assens og andre steder på fyn. Gulvrenovering, gulvreparation samt gulvsliber leje på fyn. Gulvfirma, gulvmand og gulvsliber tilbyder billig gulvafslibning priser i odense, svendborg, Nyborg samt Middelfart. Alle former for gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller noget helt andet.Med lave fast omkostninger og en beskeden levevis gør at vi ikke behøver at tage mere for udført gulvarbejde end højest nødvendigt. Netop dette gør at vi har gode gulvafslibning priser som kan matche langt de fleste og det skal naturligvis komme vore kunder til gode som i tilgift bliver garanteret gulvarbejde i absolut topkvalitet. Vi beskæftiger os ikke så meget med fancy reklamer og andre moderne PR midler men ønsker at udtrykke vores hang til at lave et godt og solidt igennem det gulvarbejde som vi laver. Vi er meget ærekær omkring vores håndværk og sætter en ære i at lave et rigtig godt stykke gulvarbejde så vi har tilfredse kunder.

Gulvvurdering og gulvtjek

Gulvafslibning på Fyn og i Odense samt SvendborgHerefter laver vi en gulvvurdering eller gulvtjek som vil danne grundlag for hvad vi foreslår som for- og efterbehandling. Derved sikrer vi at du får den optimale gulvbehandling som vil leve op til dine drømme og ønsker samtidig med at det er slidstærk og vil holde mange år frem. Såfremt du ønsker det er det muligt at du kan være med i selve afslibnings- og behandlings processen ved at godkende de enkelte delarbejder. Med andre ord kan du efter at træet er afslebet godkende om slibningen er i orden, og derefter kan du godkende om den første overfladebehandling også er udført som ønsket. Her kan vi eventuelt først lave en udfaldsprøve på den gulvbehandling du ønsker som du så godkender inden den endelige overfladebehandling bliver påført. Dette for at sikre at gulvet nu også bliver som du ønsker det hvilket er til fordel for både dig og os.

Gulvopgaven

Endelig når gulvet er endelig færdigt og tørt, så gennemfører vi en afleverings forretning. Det vil sige at vi sammen gennemgår det færdige trægulve hvor du har mulighed for at godkende det endelige gulvarbejde. Er du tilfreds så sig det til andre og er du utilfreds så går jeg ud fra at du har sagt det til os for længst. Det ligger os i hvert tilfælde stærkt på sinde at udføre et godt og solidt stykke gulvarbejde som vore kunder er tilfreds med.

NOTE: Benyt altid en professionel gulvmand til gulvafslibning Fyn. Ved at kontakte forskellige gulvfirmaer kan du spørge ind til detaljer omkring gulvafslibning, og der hvor du får det bedste svar kan du roligt bestillen en gulvmand. 

Gulvafslibning København

Gulvslibning Fyn og i OdenseDet er en ære at være en lokal gulvmand i København og på Sjælland, og det er altid rart med kunder som har sans for kvalitet og som i langt de fleste tilfælde har et helt klart ønske for hvordan det gamle trægulv skal se ud når det er frisket op. Vi oplever at Sjælland har rigtig mange gamle trægulve som er lavet i særdeles god kvalitet, og skyldes nok en gammel tradition for netop solide kvalitetsgulve som er skovet i de midt- og sydfynske gulve. Især egetræs gulve er ikke ualmindelige på Sjælland og det er altid til en gulvmands tilfredshed, for netop egetræ, bøg og fyr er rigtig gode træsorter at at arbejde med og de kan blive utroligt smukke.

Gulvmanden i København på Sjælland

Vi hjælper dig gerne med gode råd og gulvafslibning København, og kigger gerne forbi såfremt du bor i Valby, på Frederiksberg, Hellerup, Frederikssund eller andre steder på Sjælland. Det eneste du skal gøre er at slå på tråden og vi kan kigge forbi med kort varsel.

GULVAFSLIBNING FYN