OM OS

 

ALT GULVSERVICE er et gulvfirma bestående af dygtige håndværkere, der har mange års erfaring og ekspertise indenfor gulvbranchen. ALT GULVSERVICE har eksisteret siden 2004. Igennem årene har vi hjulpet mange kunderer med opfriskning af deres trægulve på Fyn og i Storkøbenhavn. Dygtige håndværkere står klar til at opfriske og forskønne dit gulv, uanset hvordan det ser ud. Selv håbløst grimme og slidte trægulve kan få nyt liv, så opgiv ikke håbet såfremt dit trægulv er grimt. Vi kan nemlig hjælpe dig.

Om ALT GULVSERVICE

Vi tilbyder kvalitets håndværk til konkurrencedygtige priser og vi sætter en ære i at udføre vores arbejde med høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på at yde en god gulvservice, så du får en god oplevelse og et trægulv der lever op til dine ønsker. Vi benytter kvalitetsprodukter fra Junckers, Trip Trap og Faxe og vores dygtige medarbejdere gør, at vi er blandt de førende gulvslibere i danmark.

Ud over gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling har vi specialiseret os i:

  • Malerarbejde
  • Gulvlægning
  • Gulvmontering

Med andre ord kan vi opfriske hele din bolig for få midler. Vi tilbyder billig malerarbejde iKøbenhavn og Storkøbenhavn og kan udskifte dine trægulve om nødvendigt. Har du planer om en boligrenovering eller en forårsrengøring, så lad os hjælpe dig. Det er billigere end du tror.

GULVAFSLIBNING STORKØBENHAVN

Vores speciale er afslibning, afhøvling, efterbehandling samt rådgivning før, under og efter gulvopgavens afslutning. Uanset størrelsen så skræddersyer vi en løsning der passer til netop dine ønsker. I Storkøbenhavn har mange trægulve fået nyt liv ved vores hjælp, så kontakt os gerne for en snak. Som en del af vores gode gulvservice kan du få gulvinspiration, gulvrådgivning og gulvvejledning her.

GULVSPECIALISTER HOVEDSTADEN

Vi udfører alt inden for Gulvafslibning – Gulvafhøvling – Gulvbehandling, og er din garanti for den aller højeste kvalitet hvad angår vore dygtige gulvfolk og danske kvalitetsprodukter. Til produktsortimentet hører blandt andet gulvlak produkter fra Junckers, olie produkter fra Trip Trap og lud produkter fra Faxe. Indenfor gulvbranchen er danske produkter et kvalitetsstempel i sig selv.

KORT VENTETID

Vi ved, at vores kunder sætter pris på at få afslebet deres gulv uden for lang ventetid. Derfor bestræber vi os på at afslibe dit gulv når du har brug for det. Normalt er vores ventetid kort – vi kan som regel træde til med et par dages varsel. Få dit gulv afslebet af den lokale gulvmand, og du er godt på vej.

BILLIGE PRISER

En gulvafslibning eller en gulvafhøvling kan gøre gamle, slidte gulve lyse og indbydende og give din bolig helt nyt liv. Og det behøver ikke at koste en formue. På vores prisliste kan du nemt selv beregne prisen i din bolig. Lad Alt Gulvservice afslibe dine trægulve og få en attraktiv bolig til rimelige priser.

Gulvafslibning København

Nedenfor kan du læse mere uddybende om vores kerneområder:

  • Gulvafslibninger
  • Gulvafhøvlinger
  • Lakbehandlinger
  • Oliebehandlinger
  • Ludbehandlinger
  • Gulvafhøvling inden Gulvafslibning

Gulvafslibning er ikke tilstrækkelig på områder, hvor gulvet har dybe hakker, niveauforskelle og skader. Derfor foretages en gulvafhøvling. Gulvafhøvlingen kommer dybt ned i træet og fjerner dermed skader og dybe hakker.

Afslibning af trægulve

Med gulvafslibning fornyes trægulvet hvorved ridser og misfarvninger fjernes. Det er et prisbilligt alternativ til udskiftning af trægulvet idet en gulvafslibning kan redde de fleste planke- og parketgulve. Gulvafslibning resulterer i et pænt, jævnt smukt trægulv. Gulvafslibning udføres med en gulvslibemaskine og sandpapir. Gulvafslibning udføres ved at benytte en grovkornet sandpapir og gradvis afslibe med finere og finere sandpapir. Trægulvet skal være jævnt inden afslibningen udføres, idet afslibningen ellers ikke er muligt. Såfremt gulvet er meget ujævnt må der foretages en gulvafhøvling for at udjævne og fritlægge brædderne inden gulvafslibningen.

NOTE: Efter gulvafslibningen er gulvet klar til en valgfri påføring af gulvbehandling.

Gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Såfremt trægulvet er meget slidt og beskadiget er en gulvafslibning sjældent tilstrækkeligt. Derfor må der benyttes en gulvafhøvling. En gulvafhøvling fjerner det grove inden gulvafslibningen iværksættes. Modsat en gulvafslibning som er blid og nænsom, så gå gulvafhøvling virkelig i dybden af træet. Der afhøvles typisk 2 – 3 mm af gulvet, og bearbejdes ned i træet indtil overfladen er perfekt. Som tommelfingerregel er en Gulvafhøvling nødvendig såfremt gulvbrædderne ligger ujævnt eller hvis de er behandlet med en gammel fernis.

Gulvafslibning og lak

Lakering er den mest populære form for gulvbehandling. Lakeringen giver en slidstærk overflade og gør gulvet modstandsdygtig over for fedt, smuds og snavs. Lakken danner en film der forsegler træet og danner en smudsafvisende og slidstærk overflade. Jo flere lag lak des bedre resultat. Træets naturlige farve bevares og lakken giver en meget slidstærk overflade der er nem at vedligeholde, pleje og rengøre. Lakering holder i mange år såfremt der ikke benyttes fodtøj indendørs.

Lad Alt Gulvservice hjælpe dig og dine trægulve

Alt gulvservice hjælper dig med alt. Uanset om dit gulv er meget hærget og grimt eller belagt med fernis, fuldmaling eller belægninger af den ene eller anden slags, så er vi håndværkeren der hjælper dig. Alt gulvservice kan også i begrænset omfang hjælpe med flytning af møbler, afdækning samt hovedrengøring og andet. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os for en snak.

OM VORES GULVFIRMA

Alt Gulvservice er din lokale gulvpartner i Hovedstaden og Storkøbenhavn. Vi har base i Ballerup, men udfører også gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvbehandling, malerarbejde og gulvlægning i resten af Københavnsområdet. Kontakt os og få en god snak om dine trægulv samt hvilke muligheder vi tilbyder.

ADRESSE

Alt Gulvservice

info@alt-gulvservice.dk