Vi tilbyder

GULVAFSLIBNING

Afslibning af den gamle og slidte gulvoverflade, så der kan påføres en ny gulvbehandling. Få en ny gulvoverflade med lud, lak, sæbe, voks eller olie.

Gulvafslibning benyttes til at fjerne trægulvets gamle og slidte overflade. Her anvendes sandpapir som er fastgjort på en gulvslibemaskine. Der benyttes store og små gulvslibere alt afhængig af området som skal afslibes. Et trægulv afslibes 4 – 5 gange med sandpapir i forskellige grovheder. Der startes med en grovkornet sandpapir og en diagonal afslibning, hvorefter sandpapiret succesivt bliver finere og finere. Til slut anvendes den helt fine sandpapir, så gulvet får den rette finish til den forestående gulvbehandling. På den store gulvflade benyttes en stor og kraftig ‘valsesliber’ eller ‘båndsliber’. Til afslibning af hjørner anvendes en ‘hjørnesliber’ og til kanter en ‘kantsliber’. Endvidere er gulvmanden forsynet med en ‘rondelsliber’, også kaldet et ‘polermaskine’ til at kunne færdiggøre afslibningen korrekt. En gulvafslibning kaldes også for en ‘fuldslibning’, som er en betegnelse for de samlede afslibnings processer, herunder grovslibning, mellemslibning, let slibning, finslibning samt polering. Vi hjælper dig gerne fra idé og til det endelige resultat. Vi lytter til dine ønsker og drømme og udfører gulvarbejdet herefter. Kontakt os gerne for gulvrådgivning, det er gratis og helt uforpligtende.

Gulvlægning og montering af alle typer trægulve tilbydes. Lamelgulve, plankegulve og parket lægges af dygtige gulvlæggere med mange års erfaring. Hvordan griber man sagen an når der skal lægges et nyt trægulv i boligen? Du køber et trægulv i en gulvforretning eller byggemarked og kontakter os. Herefter giver vi dig en god pris på gulvlægning eller gulvmontage, hvorefter du frit kan tage stilling til om du ønsker at benytte os. Som en tommelfingerregel skal trægulvet være i boligen i mindst 3 dage inden gulvlægningen. Dette for at afklimatisere gulvbrædderne eller gulvstavene. Når træet har tilpasset sig rumtemperatur og luftfugtighed kan gulvet lægges. Træ er et levende materiale som ‘kvælder’ (udvider sig og trækker sig sammen) som følge af udsving i temperatur og luftfugtighed. Dette fænomen imødegår man ved at træet tilvender sig til forholdene i 3 dage. Ethvert gulvprojekt udføres med kort ventetid og til særdeles konkurrencedygtige priser. Alt gulvlægning og gulvmontering udføres af uddannet gulvlægger eller gulvmontør med en bred gulvteknisk og træteknisk viden og kompetence. Vi har lagt tusindvis af kvadratmeter for kunder, skal du være den næste?

 

Gulvlægning

Gulvlægning og gulvmontering af trægulve udføres let og hurtigt af vore dygtige gulvlæggere. Billig gulvlægning af plankegulve, parketgulve og lamelgulve.

Malerarbejde

Malerarbejde  tilbydes til fornuftige priser i forbindelse med gulvarbejde. Slå to fluer med et smæk og bestil gulvafslibning samt maling af lofter og vægge hos os

Kvalitets malerarbejde udføres. Her får du det bedste af det bedste, samtidig med en god rådgivning og service. Når vi nu alligevel afsliber dine trægulve, kan vi lige så godt male dine lofter og vægge. Vi er kvalitetsbevidste malersvende, som udfører alt gulv- og malerarbejde med fuld garanti. Herefter vil din bolig fremstå flot i mange år fremover til glæde for familie og gæster. Vi dækker København og resten af Sjælland, og hjælper privatpersoner, institutioner og virksomheder. Vore dygtige malersvende gør sug umage med alt malerarbejde, og går ikke får du er tilfreds. For at sikre det bedste resultat, vælger vi maling med omhu og i højeste kvalitet. Som kunde hos os, kan du være sikker på at service og kvalitet har topprioritet. Her bliver intet overladt til tilfældigheder, men derimod udført efter dine ønsker og drømme. Som en en god service tilbyder vi malerrådgivning og inspiration i farvevalg samt overfladestruktur. Se vore priser eller få et gratis tilbud med det samme. Vi har pakkeløsninger hvor du kan få afslebet og behandlet dine trægulve samt malet lofter og vægge til en særdeles konkurrencedygtig pris. Kontakt os for en snak om dine lofter, vægge og trægulve. – Så er du godt på vej.

OM VORES GULVFIRMA

Alt Gulvservice er din lokale gulvpartner på Fyn. Vi har base i Odense, men udfører også gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvbehandling, malerarbejde og gulvlægning i Svendborg, Middelfart og andre steder. Kontakt os og få en god snak om dine trægulv samt hvilke muligheder vi tilbyder.

ADRESSE

Alt Gulvservice
Falen 25, Kld.
5000 Odense C.
Tlf. 42 75 40 2
info@alt-gulvservice.dk